Archief (foto)verslagen

Boksclinic

vrijdag, 16 februari 2018

Vrijdagmorgen hebben de kinderen van groep 5 t/m 8 tijdens hun gymlessen een boksclinic bijgewoond. Na het talentcircuit van enkele weken geleden, bleek dit onderdeel heel goed te zijn gevallen bij de kinderen, vandaar een opvolging van deze activitiet.

Gymlessen februari

vrijdag, 09 februari 2018

Een aantal foto's van de gymlessen in februari.

Schaakcompetitie

woensdag, 07 februari 2018

Zondag 4 februari was er een schaakkcompetietie tussen z4 teams van scholen. Onze school deed ook met een team mee en werd elfde.

Gymlessen jan 2018

vrijdag, 12 januari 2018

Enkele foto's van de gymlessen in januari.

Kerstviering

vrijdag, 22 december 2017

Enkele foto's van onze kerstviering.

Afscheidsshow groep 8

dinsdag, 18 juli 2017

Maandagmiddag en -avond hebben kinderen, ouders en bekenden kunnen genieten van de afscheidsshow van groep 8. Het was dit jaar heel anders georganiseerd en het werd een flitsende combinatie van film toneel, dans en zang. Dit alles kwam tot stand dankzij de inspanningen van de ouders van Mick en juf Hanneke. We hebben er enorm van genoten.  Hierbij enkele foto's

8 sprong naar de toekomst

dinsdag, 18 juli 2017

Op din sdagmiddag 18 juli waren de kinderen van groep 8 voor het laatst op school en hebben de symbolische sprong naar de toekomst gemaakt. Aangemoedigd door alle kinderen van  groep 1 t/m 7 maakten zij die sprong. Succes allemaal!

Afscheid groep 8

zondag, 16 juli 2017

Op vrijdag 14 juli kreeg groep 8 als afscheid van de Bavoschool een boottocchtje aangeboden, waarbij er verschillende 'havens' met eetbare verrassingen werden aangedaan en een stuk van een persoonlijk afscheidlied werd gezongen. De hapjes werden verzorgd en bezorgd door de ouders van de kinderen. Het was een wild tochtje aan het begin en einde vanwege een pittig windje op de Mooie Nel, maar in de grachten van de de stad hebben we genoten van een heerlijk zonnetje.Het was een erg gezellig...